Близнаци – здравен хороскоп за 2015 г.

През 2015 на Близнаците може да им се завижда на доброто здраве. Въпреки това, не бива да се отпускате и осланяте на този факт. През минали години сте имали оплаквания от определени хронични заболявания, някои от които още продължават да Ви тревожат. Точно върху тях трябва да се фокусирате в периода от средата  на Юни до средата на Септември, когато старите заболявания могат да се покажат. Ще имате късмета да намерите добри специалисти, които да изпълнят препоръчаните Ви терапии, така че с години напред да забравите за болежките. Не пренебрегвайте процедурите от нетрадиционната медицина, но избягвайте масажите и процедурите с игли, както и такива, включващи електричество за медицински цели.

Бъдете особено внимателни, когато лекувате зъбите си. Не се подлагайте през 2015 на никакви процедури, свързани с поставяне на протези, както и на оперативни намеси в устната кухина, освен ако не е крайно наложително.

Няколко периода са от изключително значение за здравето на Близнаци през 2015:

1 Април – 12 Май

През този период цялостното Ви здравословно състояние ще се влоши. Поради доста отслабена имунна система, може да се стигне до възпалено гърло, проблеми на горните дихателни пътища, както и с щитовидната жлеза. Дори само при появата на хрема, не се отнасяйте лекомислено, а посетете специалист, колкото и скептично да сте настроени.

9 Август – 25 Септември

През този перод, може да изпитате здравословни проблеми, причинени от цялостна умора и стрес. Трябва да прекарвате по-малко време на работното място и повече в грижи за себе си и здравето Ви. През този период обърнете внимание на сърдечно-съдовите си проблеми, като например аномалии в кръвното налягане и сърдечния ритъм. Не се препоръчва да злоупотребявате с напитки, като алкохол, кафе и чай, както и с твърде мазни и пържени храни. Функциите на жлъчката ще са леко отслабени.  Можете да приемате повече ензими и витамини, за да върнете нормално благосъстояние на организма си.

12 Април – 5 Юни

Това е период за всякакви разкрасителни процедури. При желание, може да се подложите на пиерсинг, татуиране, лифтинг или други терапии и грижи за подобряване на външния вид. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *