Черен бъз – най-доброто за детския имунитет!

 

Черен бъз – най-доброто за детския имунитет!

Знаете ли коя е билката с най-силно въздействие върху имунната система? Това категорично е черният бъз – едно от най-древните природни лекарства за укрепване на имунитета и подобряване функциите на дихателната система. В продължение на хиляди години черният бъз се използва в лечението на най-различни заболявания. В състава му има биологично активни съединения, които подсилват естествената защита на организма срещу вируси и бактерии, и действат силно антиоксидантно.

 

Черният бъз стимулира детския имунитет както никоя друга билка! Екстрактите от черен бъз са едни от най-популярните и най-предпочитани естествени средства за стимулация на детския имунитет. Активните компоненти в състава му, най-важни сред които са антоцианините, имат мощни антивирусни, антибактериални и противовъзпалителни свойства. Доказано е, че антоцианините повишават нивата на цитокините – клетъчни сигнални белтъчни молекули, които играят ключова роля за комуникацията между имунните клетки и активността на белите кръвни телца. Антоцианините подпомагат антиоксидантната защита на организма, потискат растежа на вирусите и бактериите, и осигуряват отлична профилактика през зимния сезон. Освен на антоцианини, черният бъз е естествен източник и на много витамини, минерали и други хранителни вещества, полезни за детското здраве.

 

Детските продукти Самбукус с черен бъз на Nature’s Way – отлична опция за защита от настинки и грип през най-студените месеци от годината! Американската компания Nature’s Way е един от лидерите в индустрията на натурални продукти за здраве. Брандът има 50 години опит в създаването на екстракти от традиционни и екзотични билки, витамини, минерали, пробиотици и др.

 

Продуктите за деца от серия Самбукус на Nature’s Way със съдържание на екстракт от черен бъз, се предлагат под формата на сироп и желирани таблетки:

 

-Самбукус за Деца Оргáник Сироп 120 ml

 

-Самбукус гъми за деца 25 mg

 

Защо да се доверите на Самбукус за Деца Оргáник Сироп и Самбукус гъми за деца пред други продукти?

 

-Самбукус за Деца Оргáник Сироп и Самбукус гъми за деца съдържат патентован екстракт от плодове на черен бъз – BioActives®, чиято ефективност по отношение на имунната система е клинично проучена.

 

-Екстрактът от черен бъз в детските продукти Самбукус е извлечен от сорта Haschberg, отглеждан в областта Щирия (Австрия), която е известна с чистия си въздух и почвите, богати на минерали. Сортът Haschberg съдържа високи нива на антоцианини и други ценни компоненти.

 

-Екстрактът от плодчета на черен бъз в детски продукти Самбукус е стандартизиран до точно установените нива на антоцианини, необходими за постигане на оптимален ефект.

 

-Патентованият, изключително мощен екстракт BioActives® е запазил всички фармакологични ползи на черния бъз. Благодарение на уникалната ултрафилтрационна технология, по която е извлечен екстрактът, той не е загубил дори минимална част от всички активни компоненти на растението. При извличането му не са използвани разтворители и топлина, които биха компрометирали качествата му.

 

Полезни ефекти на Самбукус за Деца Оргáник Сироп и Самбукус гъми за деца:

 

-допринасят за нормалната дейност на имунната система и защитата от настинки и грип през студените месеци от годината;

 

-могат да се приемат заедно със задължителната терапия при вече развили се вирусни или бактериални инфекции;

 

-поддържат дихателната система и могат да се с цел профилактика срещу респираторни заболявания.

 

Самбукус за Деца Оргáник Сироп. Дозировка и приложение: За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml),  два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml), два пъти  дневно.

 

Самбукус гъми за деца 25 mg. Дозировка и приложение: За деца от 2 до 3 годишна възраст по 1 желирана таблетка дневно. За деца над 4 години по 2 желирани таблетки дневно.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *