Горна част на тялото за 20 минути

Препоръчваме ви:

Извайте горната част на тялото си не за повече от 20 минути на ден. С този бърз режим ще успеете само с  повечко постоянство и малко свободно време да тренирате горната част за тялото, която дори за дамите е задължителна в летния сезон. Личният треньор от Лос Анджелис Джанет Солома ви предлага тази програма, която не включва дъмпели. Хубаво е да повторите този кръг 2 пъти и да завършите тренировката си в 5-минутна бърза разходка.

1. Направете лицеви опори.

Хубаво е да са 20. Не се плашете, че те не се отдават така лесно на нежния пол, ако сега започвате да извайвате тази част на тялото си застанете на колене и така направете опорите, все пак не забравяйте за повторението.

2. Повдигане на коленете.

Застанете изправени  и започвате бързо да вдигате лявото и дясното коляно до височината на таза. В началото направете колко можете, не се пресилвайте, но все пак знайте, че целта ви е да достигнете до 1 минута без прекъсване.

3. Преса.

Разтегнете ръцете на височината на раменете, лактите са на 90 градуса, а дланите сочат напред. Вдигнете ръце над главата, после се наведете и напарвате 30 повторения.

4. Джъмпин Джакс.

Застанете с крака на широчината на раменете и едновременно с разперване на ръцете скочете и разкрачете краката. Направете отново 30 повторения.

5. Лакът и коляно.

Застанете с крака на широчината на раменете, сложете длани зад главата и докоснете с десния лакът дясното коляно, след това повторете от другата страна, докато не стигнете 25 повторения на страна.

6. Крос на място.

Застанете по познатия начин с крака на широчината на раменете. Изпънете левия крак напред с леко огънато коляно. Подскочете напред и после го кръстосайте с десния крак, направете колкото можете за една минута, след това сменете крака и отново.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *