Здравен хороскоп 2019 година – Телец

ЗДРАВЕ ЗА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2019

 

Трябва непрекъснато да следите за своето здраве. Така съветват Звездите. Ако по-рано Телци не са се притеснявали за своето здраве, то през тази година като минимум е необходимо да се подложат поне на профилактичен преглед при лекар. Много е вероятно да се открият хронични заболявания или някаква друга болест, които до този момент не са давали признаци за своето съществуване, и които рискувате да преминат в по-сложна форма. Най-добре е да не изпускате ситуацията изпод контрол и да се погрижите за здравето си сега, за да не бъде-след това лрекалено късно. Специално внимание трябва да обърнете на краката си.

Не е изключено да получите травми и натъртвания. Тези, които вече са имали подобен проблем, трябва да се заемат незабавно с неговото решаване. Освен лечението с различни медикаменти, трябва непременно да отидете на санаториум или да се заемете с оздравителни процедури. Телците-спортисти не си струва пак и пак без да де необходимо да претоварват крайниците си.

Това може зле да приключи. С пълна сила това се отнася и до всички останали. В случай на появата на болка, не трябва да я игнорирате; ще бъде найдобре веднага да се консултирате с лекар. Проблемът може да се окаже много по-сложен, отколкото ви се струва.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *