Клек за секси дупе

Препоръчваме ви:

Дамите не обичат да правят клек, но клекът обича да оформя хубавото дупе, така че ви предлагаме няколко упраженненяи, които изискават малко пространство и свободно време, но и много упористост.

1. Клек с „разходка”

Целевите групи са коремните мускули, дупето. Застанете на ръце, краката са леко разтворени на ширината на раменете, ръцете са на страни, наведете като за лицева опора и поставете дланите пред краката си. Протегнете ръце, докато краката ви не се разтворят на буквата V. За да го направите по-трудно направете лицева опора както сте в това положение. Може да усложните още повече  като се връщате с основно изправено положение и да подскочите.

2.Завъртане с подскок

Целеви групи на упражнението са коремните мускули, дупето и краката. Застанете с разтворени крака на широчината на раменете, ръцете са от двете ви страни. Наклонете в клек, лактите са леко огънати от двете ви страни пред гърдите, дланите ви са обърнати едни към други. След това паднете по гръб, докато краката ви не докоснат гърдите, наклонете се напред, изправете се, след това подскок. Направете 10 повторения.

3. Сумо клек

Застанете изправени, краката са на разстояние един от друг по-голямо от широчината на раменете. Сложете ръцете на корема и ги вплетете. По този начин натоварвате повече коремните мускули и мускулите на таза и бедрата, започнете клекове и изпрявяния. Направете 1О повторения. При по напреднали задръжте на самия клек. След това започнете същото упражнение, но поставете ръцете на тила. Може да го направите и трети път, така че ръцете са изпънати нагоре, дланите гледат една към друга, все едно ръцете са ви корона на дърво.

4. Клек с посрещане на колене с лакти.

Заставате в сумо позиция, ръцете са на тила. Но след като се изправяте след клека, докоснете с лакът коляното, не забравяйте да редувате страните и също така не пропускайте да остнете секунда две в положение клек.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *