Скорпион – здравен хороскоп за 2016 година

Хората на средна възраст и възрастните хора, които страдат от високо кръвно налягане и проблеми със сърдечно-съдовата система, трябва да бъдат много внимателни по отношение на здравословното си състояние. Преминаването на Марс през вашия знак може да доведе до влошаване на симптомите. Периодични проверки на здравословното ви състояние, придържането към предписаната ви от лекар диета, може да ви помогне да съхраните и подобрите здравето си.

Проблеми, свързани със свръхкиселинност, ще ви съпровождат през по-голямата част от годината. Особено задълбочени ще бъдат проблемите отново при хората със сърдечни проблеми. Избягвайте храненето късно вечер и консумацията на пикантни ястия. Здравето ви трябва да бъде приоритет през тази година. Внимавайте с нивата на кръвната захар, избягвайте консумация на замразени храни, както и храни, богати на въглехидрати.

Неблагоприятното влияние на Сатурн изисква представителите на Скорпион, които имат заболявания на дихателната система, да внимават и при влошаване на симптомите, веднага да се обърнат към лекар за помощ. Тези, които имат артритни проблеми, ставни болки, може да подобрят състоянието си. Не е изключено да се нараните неочаквано. В случай, че нараните горната част на тялото си, незабавно посетете лекар, който да направи необходимите изследвания и да установи, ако има усложнения, освен нараняването.

Подобрете здравословното си състояние сами:

– управлявайте поведенческите си реакции, особено, когато нещо или някой ви е провокирал;

– дръжте се спокойно по всяко време и бъдете по-търпеливи;

– не злобейте срещу хората, блокирайте негативните си мисли;

– управлявайте финансовите си активи разумно, за да не претърпите неочаквани загуби;

– обърнете внимание на чувствата на тези, които са около вас и ви обичат;

– планирайте финансите си в дългосрочен период. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *