СТОП на болката в ставите само след 10 дни!

Износените, болезнени стави и неспособността за свободно движение са сериозен източник на дискомфорт в ежедневието. Ако и вие имате подобни проблеми, вероятно вече сте опитали всевъзможни хранителни добавки и лекарства, за да облекчите състоянието си. Но дали резултатът отговаря на очакванията ви?

Какъв е проблемът с добавките? Много от натуралните продукти срещу износване на ставния хрущял не са ефикасни. Причината е само една: малко на брой съставки в твърде ниски концентрации. Бедното съдържание, както и ниските дози на активните вещества нямат достатъчно силно действие и не постигат почти никакъв ефект.

Защо конвенционалните медикаменти не са достатъчни? Основното действие на болкоуспокояващите и нестероидните противовъзпалителни лекарства е насочено към симптомите, но не и към причините за тяхната поява. По време на приема, те потискат симптомите, но след това ефектите им значително отслабват и симптомите отново се появяват, тъй като техните причинители не са били атакувани.

ОстеоМуув дава нов живот на ставите! ОстеоМуув е доказано ефективна канадска формула, която комбинира естествени, силно противовъзпалителни съставки със сигурен ефект при хронично възпаление, износване или последици от травма. Приемът на ОстеоМуув е подходящ както с цел профилактика при здрави хора и спортисти, така и за хора с артрит.

Какво съдържа ОстеоМуув:

-всички основни градивни елементи на ставния хрущял, включително глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан, хондроитин сулфат, хидролизиран колаген тип II, хиалуронова киселина;

патентована смес от 7 плодови концентрата  InflamRelief™, стандартизирана до 76% полифеноли. В нея има грозде, нар, ягода, червена, синя и червена боровинки, и малина;

 –растителни екстракти – босвелия (индийски тамян) и куркума;

минерали – манган (манганов сулфат монохидрат) и бор (натриев тетраборат).

Богатият състав на ОстеоМуув е предназначен да осигури комплексна и безкомпромисна грижа за ставите, без опасност от нежелани реакции. Всички съставки в продукта са в оптимално високи концентрации, осигуряващи бърз и осезаем ефект. Този натурален препарат се различава от повечето, познати до момента естествени продукти за стави по това, че съдържа само високо концентрирани вещества в дози с доказана клинична ефикасност.

Как действа ОстеоМуув:

-подобрява лубрикацията на ставите, неутрализира механизмите, по които свободните радикали увреждат хондроцитите и понижава възпалението в подвижните стави;

-допринася за образуването на комплексен филм около хондроцитите, който привлича водните молекули в хрущяла и увеличава устойчивостта му при натиск;

-проявява мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства и успокоява възпалените тъкани;

-допринася за активирането на витамин D3 и предпазването на организма от загуба на калций;

-спомага за заздравяването на костите, ставите и хрущялите;

– Противодейства на износването на ставите при активно спортуващи, както и хора, подложени на интензивен физически труд.

Най-силните ефекти от приема на ОстеоМуув се усещат още след първия месец, но първоначалното облекчение при повечето хора настъпва още в първите 7 до 10 дни. ОстеоМуув се предлага в две разфасовки: от 60 и 120 таблетки! Опаковката от 120 таблетки е достатъчна, за да покрие терапевтичния курс от 2 месеца. Прием: по 2 таблетки на ден с храна.

Продукт на Natural Factors, Canada – производител №1 на хранителни добавки в Канада и носител на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни (CHFA) за високи постижения в сферата на здравословните храни! Вносител: Гео Нутришън ЕООД. 

2 thoughts on “СТОП на болката в ставите само след 10 дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *