Бъди свеж с Хлорофреш! – естествен продукт за детоксикация и неутрализиране на неприятни миризми!

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ 55 mg и Хлорофреш /Хлорофилови капки/ 59 ml са два продукта, които ще направят летния сезон и социалните контакти  много по-приятни, а вътрешния комфорт – все по-осезаем.

Хлорофреш е своеобразаен „вътрешен дезодорант“ за тялото. Звучи много любопитно, нали? Особено, когато сме заобиколени от толкова разнообразни козметични препарати, които или правят потта по-малко неприятна или я спират за даден период от време, но това са все временни решения и в повечето случаи – не много адекватни. А истината е, че такъв тип проблеми са бич за самочувсвието и са сериозна пречка за гладката комуникация между човекът и неговата социална среда. Лошото хранене, приемът на някои лекарства, както и някои състояния като запек, се отразяват силно на телесната миризма и предизвикват лош дъх, силна фекална миризма, дори прекомерно изпотяване и неприятен мирис в областта на подмишниците и др. Тези миризми реално идват отвътре и именно поради тази причина трябва да се елиминират отвътре навън.

Хлорофил – безмилостен унищожител на лоши телесни миризми и лош дъх, който пази вашите феромони невредими! Хлорофилът е зеленият пигмент, на който растенията дължат зеления си цвят. Благодарение на него те абсорбират слънчевата енергия, използвайки я за да синтезират важни вещества. Наричан е още „кръвта на растенията”, тъй като съставът му е близък до този на хемоглобина. Днес хлорофилът може да се приема под формата на добавка. Като такъв, той е най-ефективното средство за подхранване и пречистване на кръвта, както и очистване и дезодориране на организма отвътре. Хлорофилът най-ефективно детоксикира и дезодорира вътрешната среда, благодарение на което тялото не издава неприятна миризма, включително при изпотяване.

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ 55 mg и Хлорофреш /Хлорофилови капки/ 59 ml са естествени продукти на Nature’s Way, съдържащи Хлорофилин (Хлорофилно- меден комплекс от лист на бяла черница). И капките, и концентратът премахват лошите миризми, очистват стомашно-чревния тракт и имат силно детоксикиращо действие.

Хлорофреш хлорофилови капки  е източник на най-висок клас течен хлорофил. 25 капки доставят 100 mg хлорофил. Обогатен с мед, за оптимална ефикасност.  Прием: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

Хлорофреш /Хлорофил концентрат/, източник на концентриран хлорофилен комплекс от първокласни ботанически растения. Разфасовка: 90 софтгел капсули. Прием: възрастни и деца над 12 години по 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно. При интензивна употреба можете да приемате до 6 капсули дневно.

Хлорофреш продуктите са с първокласно качество, висока степен на ефективност срещу лоши телесни миризми и напълно безопасни за прием. Произведени са  от Nature’s Way – американска компания с 50-годишен опит в създаването на натурални продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *