Мелатонин – модерно и безвредно средство срещу безсъние!

Трудности при заспиване, накъсване на съня през нощта, внезапни събуждания рано сутрин – при повечко емоции през деня, е нормално временно да се сблъскаме с тези състояния. Хроничните нарушения на съня са нещо различно – те трябва да се лекуват, за предпочитане с естествени средства, при които няма риск от сериозни странични ефекти.  

Причини за безсънието. Работата на смени, смяната на обстановката, лошият навик да се заспива на светлина и включени мобилни устройства в стаята, хроничният стрес – това са все фактори, които компрометират качеството и продължителността на съня. Продължителните пътувания на големи разстояния, също се оказват сериозен проблем. Те предизвикват т. нар. джет лаг ефект, при който естественият биологичен часовник на организма не е в състояние да се настрои спрямо времето на новото място.

Не подценявайте проблемите със съня! Смущенията на съня рефлектират негативно върху паметта и умението да сме концентрирани и гъвкави в различни ситуации, намаляват работоспособността и увеличават риска от заболявания.

Как да си помогнем? В никакъв случай не бива да избързваме със сънотворни и хипнотици, а първо да опитаме с естествени средства. Те предизвикват негативни промени в мисловната и двигателната дейности, и разбира се – зависимост.

Доказано е, че най-ефективното и безопасно средство за преодоляване на безсънието в дългосрочен план, е мелатонинът. Употребата му е напълно безвредна за организма, като при правилен прием, той възстановява нормалния сън, без риск от привикване и други нежелани ефекти.

Какво представлява мелатонинът? Мелатонинът е хормон, секретиран от малката жлеза в мозъка, наречена епифиза. Синтезира се от аминокиселината триптофан. Мелатонинът синхронизира биологичния ни часовник с факторите на външната среда и регулира денонощния ритъм на сън и бодърстване. През деня секрецията му е силно потисната, а с идването на вечерта, се засилва.

Сега канадската компания Natural Factors ти предлага да преодолееш безсънието с чист, висококачествен мелатонин!

Мелатонин на канадската компания Natural Factors се предлага под формата на сублингвални таблетки, които се поставят под езика. Сублингвалните таблетки осигуряват бързо, последователно усвояване и са много по-ефективни от онези, които преминават през храносмилателната система. Подезичните таблетки се абсорбират директно в кръвния поток, което осигурява по-бързо и качествено усвояване.

Как действа Мелатонин на Natural Factors?

Съкращава времето, необходимо за заспиване и увеличава общото време на сън през нощта.

Повлиява благоприятно качеството на съня.

-Нормализира циклите на съня при чести пътувания, работа на смени и стрес.

 

Natural Factors предлага Мелатонин в изключително изгодна и икономична опаковка:

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки – цената на 1 таблетка е само 0,12 лв!

Върнете си нормалния сън само за десетина стотинки на ден с мелатонина на Natural Factors!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *