За полезните свойства на чесъна ..

Garlicrich Super Strenght Garlic Concentrate 500 mg (Гарлик Рич)– един натурален продукт, на основата на чесновия екстракт, който отговаря за сърдечното –съдовото здраве и силния имунитет!

Чесънът (Allium sativum) съдържа повече от 2000 биологично активни съединения, които работят едновременно за изграждане на имунитет и за борба с редица болестни състояния. Екстрактът от чесън намалява риска от атеросклероза и други сърдечно-съдови заболявания чрез понижаване на холестерола и кръвното налягане, инхибиране на тромбоцитите, подобряване на циркулацията и забавяне на прогресията на калциране на коронарната артерия.

Екстрактът от чесън изгражда  и засилва имунната система, и има широкоспектърно антимикробно действие, ефективно срещу редица бактериални и гъбични инфекции, включително кандида (Candida albicans). Допринася за елиминиране на някои тежки метали от организма – олово, живак, кадмий и други токсини. Проявява силни антиоксидантни свойства и отдавна е познат с противостереещите и оздравяващите си ефекти.

За да освободи лечебните си свойства, обаче, чесънът трябва да бъде натрошен или сдъвкан. Това действие освобождава алиназа – ензим, който превръща алиина в алицин – активният компонент в състава на чесъна, който отговаря и за силната му мизирзма.

Garlicrich 500 mg (Гарлик Рич) е изцяло натурална формула, която запазва лечебните свойства на чесъна и облечкава симптомите при грип и настинка, чрез повишаване защитните функции на огранизма! Бори се с гъбичните инфекции (например кандидоза) и други, причиняващи тения или микоза.

Формулата муподобрява съречното здраве и всичко, свързано с него! Редовният му прием намалява болката при артрит, благодарение на мощните му антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Подходяща природна алтернатива на антибиотиците.

Действие на продукта:

–  Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и инфаркт;

–  Понижава нивата на кръвното налягане и „лошия” холестерол;

–  Инхибира агрегацията на тромбоцитите (съсирва кръвта);

–  Подпомага кръвообращението;

–  Засилва имунната система;

–  Облекчава възпалителните процеси, включително при възпаление на червата;

–  Притежава антимикробни, антибактериални и антигъбични ефекти;

–  Активира елиминирането на тежките метали от организма;

Garlicrich 500 mg (Гарлик Рич)  е формула с чеснов екстракт, отглеждан без пестициди. Луковиците на чесъна са събирани ръчно и са съхранявани на хладно и тъмно място, за да се запазят ензимите и съединенията, които отговарят за неговата полезност. Луковиците са обработени без етанол или други разтворители посредством метода EnviroSimplex®, който осигурява неговата ефикасност и предпазва активните му вещества, спазвайки стандартите на фармацевтичната индустрия и добрите приозводствени парктики. Гарлик Рич е тестван срещу пестициди. Не съдържа допълнителна захар и консерванти. Чесновият екстракт в Гарлик Рич е концентриран в съотношение 10:1.

Съдържание: Всяка капсула съръжа GarlicRich® чесън на прах (Allium sativum) 500 mg, Алицин (Allicin), Алиин (Аlliin), Гама-глутамил-цистеини (Gamma-glutamylcysteines)8000 mcg.

Дозировка: 1 софтгел таблетка дневно или според указанията на вашия лекра.

Консултирайте се със специалист при бременност, кърмене и съчетание с друг вид медикаменти (кръвосъсирващи вещества или антикоагуланти).

Разфасовка: 180 капсули.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *